Преземи верзии

Преземања

eBanking   
       
 Банки кои ги користат нашите услуги
  Правни лица

  Физички лица


   Контакт
              
АССЕКО-СЕЕ ДООЕЛ Скопје

Факс: +389 2 3216 621
Е-маил: 
Народен фронт 17
1000 Скопје
Македонија
Услуги & Интернет банкарство

Интернет банкарство


E-mail канал

Овој канал им овозможува на банките на своите коминтенти да им понудат информации поврзани со нивните сметки или за кампањите и останатите сервиси на банката преку EMAIL пораки. Изгледот на EMAIL пора

повеќе...

Aseba fxWeb 2.0

Aseba fxWeb 2.0 претставуа новата генерација на web платформата за електронско банкарство е направена во најсовремена Microsoft развојна технологија, при тоа имплементирајќи ги последните безбедносни

повеќе...

FX канал

FX каналот им овозможува на банките на своите коминтенти да им понудат информации и трансакции

повеќе...

Услуги

   Линкови