Преземи верзии

Преземања

eBanking   
       
Банки кои ги користат нашите услуги
  Правни лица


  Физички лица

   Контакт

АССЕКО-СЕЕ ДООЕЛ Скопје

Факс:+389 2 3216 621
Е-маил: 
Народен фронт 17
1000 Скопје
Македонија

 Почетна

Ново: НЛБ Тутунска Банка воведе мТокен апликација


НЛБ Тутунска банка останува предвесник на иновациите во електронското банкарство. Почнувајки од април 2012 оваа банка воведe нов продукт, мТокен, мобилна апликација за сигурна најава и автентикација на интернет страната за електронско банкартсво.
повеќе...

Мобилно банкарство


ASEBSA JIMBa m-banking решението овозможува брз и сигурен пристап на финансиските информации и сервиси преку мобилните уреди
повеќе...

iBanking


Едно решение за е-банкарство- ASEBA iBank е пакет за електронско банкарство наменето за правни и физички лица со унифициран изглед на нивната врска со банката
повеќе...

  
 
   Линкови