Преземи верзии

Преземања

eBanking   
       
Банки кои ги користат нашите услуги
  Правни лица


  Физички лица

   Контакт

АССЕКО-СЕЕ ДООЕЛ Скопје

Факс:+389 2 3216 621
Е-маил: 
Народен фронт 17
1000 Скопје
Македонија

 Почетна

iBanking

Карактеристики:
  • Едно решение за е-банкарство- ASEBA iBank е пакет за електронско банкарство наменето за правни и физички лица со унифициран изглед на нивната врска со банката.
  • Мулти канално искуство- Поддржува повеќе канали , вклучувајќи интернет и мобилен, и обезбедуа конзистентен изглед.
  • Ја подржува вашата е-Стратегија- Тој е компонентно базиран, модуларен со неколку предефинирани пакети, што овозможува лесно да се прилагоди за да одговара на постоечкото продукт портфолио и да ја поддржува идната стратегијата за електронско банкарство на банката.
  • Базиран на индустриски стандарди-Тој е базиран отворените стандарди на индустријата како Microsoft.NET и Cisco AVVID за да биде независен од платформата.
  • Скалабилна архитектура- тој е дизајниран да биде скалабилен и лесен за прилагодување за да обезбеди “не-проблематична” интеграција со постоечките core banking ситстеми и да одговара на сите барања на модерното банкарство.
  • Мулти банкарство,региони и јазик- Правните лица може да работат со повеќе банки во различни региони во зависност од меѓународните стандарди за поддршка. Поддршката на повеќејазичност овозможува корисниците да комуницираат на јазик по нивни избор.
  • Уникатна безбедносна функција- Целосната безбедност вклучува функционалност како вистиниска end-to-end безбедност на пораки помеѓу банката и клиентот.
  • Подобрена ефикасност на процесот- Уникатните карактеристики како автоматизирање на процесот на пријавување овозможува да се обезбеди сервисот за електронско банкарство во еден ден со само една посета на банката, додека автоматската инсталација и процесот на надоградба ја подобруваат IT ефикасноста.
  • Хостирани операции- www.24x7.com.mk Сервисниот центар овозможува банките да ги обезбедуваат e-banking сервисите во комплетна outsource инфраструктура со што се намалува времето превземање и им овозможува на банките да се фокусираат на нивната основна дејност.

Sledno>

Ново: НЛБ Тутунска Банка воведе мТокен апликација


НЛБ Тутунска банка останува предвесник на иновациите во електронското банкарство. Почнувајки од април 2012 оваа банка воведe нов продукт, мТокен, мобилна апликација за сигурна најава и автентикација на интернет страната за електронско банкартсво.
повеќе...

Мобилно банкарство


ASEBSA JIMBa m-banking решението овозможува брз и сигурен пристап на финансиските информации и сервиси преку мобилните уреди
повеќе...

iBanking


Едно решение за е-банкарство- ASEBA iBank е пакет за електронско банкарство наменето за правни и физички лица со унифициран изглед на нивната врска со банката
повеќе...

  
 
   Линкови