Преземи верзии

Преземања

eBanking   
       
 Банки кои ги користат нашите услуги
  Правни лица

  Физички лица


   Контакт
              
АССЕКО-СЕЕ ДООЕЛ Скопје

Факс: +389 2 3216 621
Е-маил: 
Народен фронт 17
1000 Скопје
Македонија
Услуги & Мобилно банкарство

Мобилно банкарство


m-Banking канал

ASEBSA m-banking решението овозможува брз и сигурен пристап на финансиските информации и сервиси преку мобилните уреди ( повеќе од 1000 мобилни телефони што ја подржуваат оваа услуга, Ј2МЕ мобилни телефони, Blackberry, Windows Mobile,Android, iPhone и iPad )

повеќе...

Услуги

   Линкови