Преземи верзии

Преземања

eBanking   
       
 Банки кои ги користат нашите услуги
  Правни лица

  Физички лица


   Контакт
              
АССЕКО-СЕЕ ДООЕЛ Скопје

Факс: +389 2 3216 621
Е-маил: 
Народен фронт 17
1000 Скопје
Македонија
Услуги & СМС банкарство

СМС банкарство


SMS канал

Овој канал им овозможува на банките на своите коминтенти да им понудат информации поврзани со нивните сметки или за кампањите и останатите сервиси на банката преку испраќање на SMS пораки. Содржината

повеќе...

Услуги

   Линкови