Преземи верзии

Преземања

eBanking   
       
 Банки кои ги користат нашите услуги
  Правни лица

  Физички лица


   Контакт
              
АССЕКО-СЕЕ ДООЕЛ Скопје

Факс: +389 2 3216 621
Е-маил: 
Народен фронт 17
1000 Скопје
Македонија
Продукти

Продукти


FX Client

FX Client е offline апликација наменета за електронско работење на правни лица. Апликацијата се инсталира на сметачот на корисникот, има своја база и корисниците може да работат додека се offline, a потребен им е интернет само во моментот на размена на податоци со банката т.н. синхронизација со банката.

повеќе...

Asseba m-Banking

Операторот за потребите на крајните клиенти на Корисникот ќе овозможи достапност на банкарските сервиси и услуги преку апликацијата ЈiMBA Standard Edition за мобилно банкарство која е наменета за физички лица, клиенти на банката (Корисникот). Истата ги нуди следниве функционалности за крајните корисници

повеќе...

Asseba m-Token

Можностите на Asseba m-Token во функција на безбедна автентикација или пак авторизација на одредена активност (електронски налози) се следниве:

повеќе...

Aseba fxWeb 2.0

Aseba fxWeb 2.0 претставуа новата генерација на web платформата за електронско банкарство е направена во најсовремена Microsoft развојна технологија, при тоа имплементирајќи ги последните безбедносни

повеќе...

Продукти

   Линкови